Általános információk a kedvezményről


Különleges akciónk keretén belül minden ShopRenter felhasználó számára 6 hónap Billingo Premium előfizetést biztosítunk teljesen ingyenesen. Ahhoz, hogy a kedvezményt igénybe tudd venni, a következő pontban meghatározott feltételeket kell teljesítened. 


Felhívjuk a figyelmed, hogy a fontos információk blokkban szereplő adatoktól nem tudunk eltérni, így a használat során ezt vedd figyelembe.


Hogyan vehetem igénybe a kedvezményt?


  1. Regisztrálj egy billingo fiókot az alábbi linken: https://www.billingo.hu/regisztracio és töltsd ki a cégadatokat és számlázási adatokat. A kedvezményt meglévő előfizetés esetén is kihasználhatod, így az érvényességtől számított további 6 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet.

  2. Küldd el ügyfélszolgálatunknak a hello@billingo.hu e-mail címre a Shoprenter boltod elérhetőségét (pl. https://sajatboltom.shoprenter.hu/) és a billingo fiókod regisztrációs e-mail címét.

  3. Ügyfélszolgálatunk ellenőrzi az adatok helyességét, és aktiválja az egy éves premium előfizetést, melyről egy 0,-Ft-os számlát fogsz kapni.

  4. Az aktiválást követően 14 napod van arra, hogy összekösd a billingo fiókodat a Shoprenter webáruházaddal (https://www.billingo.hu/api/shoprenter)

  5. Az első hónapban legalább egy éles számlának kell szerepelnie a fiókodban, ami a webáruházba érkező megrendelés alapján az összekötéssel készült.

Fontos információk


Ha a 4. és 5. pontban leírtak nem teljesülnek, akkor az akció visszavonásra kerül és visszaállítjuk a fiókot az ingyenes verzióba.


Egy felhasználó csak egy alkalommal veheti igénybe a kedvezményt!


Ha az Árak aloldalon (https://www.billingo.hu/arak) szereplő tájékoztatás alapján túlléped az API és időbélyeg limiteket akkor ezek összegét kiszámlázzuk. Erre nem vonatkozik az akció.Amennyiben a ShopRenter mellett döntöttél, segítünk a kezdeti beállításokban és a Billingo alkalmazás telepítésében is. A kezdeti lépések bemutatásához kattints ide.