Miért fontos a bővítmény frissítés?


Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy újabbnál újabb funkciókat tudj használni a WooCommerce áruházad Billingo bővítményének segítségével.


Előfordulhat az is, hogy valami olyan hibába ütközöl amit csak egy bővítmény verzió frissítés oldhat meg. Lehet olyan probléma is, hogy egy korábbi verziót használsz a Billingo bővítményből így egy régebbi verzióban nem minden funkció működik úgy, mint azt elvárnád.


Ilyen esetben mindig azt javasoljuk, hogy frissítsd a Billingo bővítményt az oldaladon.


Hogy tudom frissíteni a bővítményt?

Először is, menj a WordPress adminisztrációs felület Bővítmények menüpontjába.


Abban az esetben, ha a Billingo bővítmény rendelkezik újabb verzióval, a WordPress felülete ezt jelezni fogja számodra. Ahogy az alábbi képen is láthatod, a jelenleg telepített verzió a cím alatt látszik, azóta viszont megjelent egy új frissítés, ezt a sárga sáv figyelmeztetésében látod.A frissítésre két lehetőséged is van.


Amennyiben szeretnéd megnézni, hogy mi változott a bővítménynél, kattints a “A legfrissebb x.x.x változat részletei itt tekinthetőek meg” linkre, és az alábbi képernyő fogad:Itt nincs más dolgod, mint a “Frissítés telepítése most” gombra kattintani, majd a rendszer elvégzi a frissítési folyamatot.


Amint ez befejeződött, egy sikeres jelzést fogsz látni, és a bővítmény verziószámánál a legújabb sorszám jelenik meg:Ha nem szeretnéd megnézni, hogy mi változott az előző verzió kiadása óta, akkor választhatod a korábbi képernyőn az automatikus frissítés lehetőségét is, így azonnal elindul a frissítés a felugró információs ablak megjelenése nélkül.


A frissítési művelet ennyi időt vett igénybe, így ha új frissítés jelenik meg, menj végig az előző lépéseken és így könnyedén frissen tudod tartani a bővítményed funkcióit.