Nyisd meg a weboldalad adminisztrációs felületét. Ezt általában az alábbi begépelésével éred el a böngésződön keresztül: www.weboldalam.hu/wp-admin


Az adminisztrációs felülethez kapcsolódó felhasználó neveddel és a hozzá tartozó jelszóval lépj be a kezelőfelületre.


A belépést követően az alábbi felület fogad:Következő lépésként kattints a baloldalon található menüsorban a Bővítmények/Telepített bővítmények menüpontra.Mivel korábban már telepítetted a WooCommerce bővítményt, így ebben a menüpontban az alábbi képernyő fogad:Következő lépésként kattints vagy az oldal felső részén található gombra, vagy a menüsorban található “Új hozzáadása” menüpontra, ezt követően az alábbi felület fogad.
A kereső mező segítségével keresd meg a Billingo bővítményt:Fontos, hogy minden esetben, a hivatalos bővítményt használd, hogy az általunk biztosított funkciókat el tudd érni a későbbiekben, az alábbi képen piros kerettel és leírással jelöltük a hivatalos verziót: Ezen felül kiemelkedően fontos, hogy a bővítmény legújabb verzióját használd minden esetben. Ezt a csempe “További részletek” gombjára kattintva ellenőrizheted a felugró ablakban. Az általunk biztosított legfrissebb verziószámmal ellátott bővítményt minden esetben innen tudod telepíteni és frissíteni.


Zárd be a felugró ablakot, és kattints a csempe “Telepítés most” gombjára. A gomb lenyomását követően elindul a bővítmény telepítése. Sikeres telepítés után megjelenik a bekapcsolást biztosító kék gomb, amint ez látszik, kattints rá és már használható is a bővítmény. Abban az esetben, ha minden rendben telepítésre került, a Billingo bővítmény megjelenik a WooCommerce bővítmény felett a telepített bővítmény listában. A bővítményt ezt követően össze kell kötnöd a Billingo fiókoddal, a  beállítási segédletet ide kattintva éred el.