A bal oldali menü Ingyen hónapok felirat alatt találod a Billingo ajánlói rendszerét.


A Billingo ajánlói rendszerével ajánlhatod másoknak a Billingó használatát. Ha a te meghívásod alapján regisztrál valaki a Billingóra, és előfizet akkor neked is, és a meghívott felhasználónak is 2 hónap prémium előfizetést írunk jóvá. Ha meglévő előfizetéssel rendelkezel, akkor 2 hónappal meghosszabbítjuk azt.


A Hogyan működik menüpontban találod a saját linked. Ha valaki ezen a linken keresztül regisztrál és előfizet, akkor az előfizetés aktiválását követően te is és ő is 2 hónap prémium előfizetést kaptok ajándékba. 


Kapott hónapok


Ebben  a menüben tudod nyomonkövetni, hogy kinek mikor küldtél ki meghívót, az ő fiókja milyen státuszban van és mikor írtuk jóvá neked a 2 hónapot. Meghívó küldése


Ebben a menüpontban tudsz meghívót kiküldeni. A szöveget mi megírtuk helyetted így neked ezzel sem kell foglalkoznod. Az e-mail előnézetét meg tudod nézni ebben a menüpontban.Küldött meghívók


Ebben a menüben tudod nyomonkövetni a kiküldött meghívókat. Láthatod kinek mikor és mennyiszer küldted ki és azt is, hogy az e-mail milyen státuszban van.