ÚJ SZÁMLATÖMB

A BEÁLLÍTÁSOK menüpontban, a Számlatömbök almenüben, az „ÚJ SZÁMLATÖMB” ikonra kattintva vihetjük fel a nekünk szükséges, korábban még nem rögzített számlatömbjeinket.
A kattintást követően az adatokat egy új, automatikusan megjelenő felületre vihetjük fel. A rögzítéshez két mező adatainak kitöltése kötelező: a Számlatömb megnevezése és a Számlatömb előtagja. Az újonnan létrehozott számlatömbök előtagja nem egyezhet meg a Számla beállításokban megadott alapértelmezett számlatömb előtagjával.  Ebben a menüpontban számlatömbhöz kapcsolódó egyedi mezőt és logot is megadhatunk.

A felvitt információkat a zöld „MENTÉS” gomb segítségével rögzíthetjük a számlatömbök listájára.

Fontos, hogy ha egy számlatömbbe már készítettünk számlát, akkor az a számlatömb már nem törölhető, mert az rendellenes működést okozna.

LISTA

A program az általunk felvitt Számlatömb adatokat ebben a listában jeleníti meg. Első adatként a TÖMB NEVE olvasható, mellette pedig a TÖMB ELŐTAGJÁT láthatjuk. Az utolsó, három ponttal jelölt művelet opció segítségével pedig szerkeszthetjük, illetve törölhetjük az általunk felvitt számlatömbök adatait.