HOGYAN MŰKÖDIK A 30 NAPOS PRÓBAVERZIÓ?


Regisztrációt követően 30 napig ingyenesen próbálhatod ki a Billingo Premium verzióját. Ez idő alatt el tudod dönteni, hogy a lejáratot követően az ingyenes vagy a Premium számlázót használod-e tovább. A 30 napos próbaverzió időbélyegeket nem tartalmaz. Fontos tudnod, hogy az ingyenes próbaverzió használatával kiállított számlák is hitelesek, a program használatát pedig be kell jelentened a NAV felé.


MI TÖRTÉNIK, HA LEJÁRT A 30 NAPOS PRÓBA?


A 30 napos próbaidő lejárati napjára e-mailben emlékeztetünk. Ekkor lehetőséged van eldönteni, hogy az ingyenes vagy a Premium verziót használod-e a továbbiakban.


KINEK AJÁNLJUK AZ INGYENES VERZIÓT?


Az ingyenes verziót azoknak ajánljuk, akik havonta maximum 20 számlát állítanak ki, maximum nettó 250 000 Ft értékben. Amennyiben ezt a keretet túlléped, javasoljuk, hogy válts a Premium verzióra.


MIKOR VAN SZÜKSÉGED A PREMIUM CSOMAGRA?


Havi 20 számla és nettó 250 000 Ft-os bevétel felett a Premium csomagra van szükséged.


MILYEN TOVÁBBI ELŐNYEI VANNAK A PREMIUM CSOMAGNAK?


Ez a szolgáltatás rengeteg plusz előnyt is tartogat számodra, ingyenes időbélyegek, Premium sablonok, API használat, elsőbbségi ügyfélszolgálat stb.


HOGYAN TUDOD A PREMIUM CSOMAGOT MEGRENDELNI?


A Premium csomagot havi vagy éves bontásban tudod megrendelni. A program használatának díja havonta nettó 780 Ft vagy - az éves díjat egy összegben fizetve - nettó 7 800 Ft. A fizetési üzemezést kiválasztani és a szolgáltatást megrendelni a fenti Előfizetek gombra kattintva tudod.


HOGYAN LEHET A SZOLGÁLTATÁST KIFIZETNI?


A megrendelést követően a szolgáltatás díját havonta/évente automatikusan levonjuk a számládról. Fontos azonban tudnod, hogy a Billingo szerverein a bankkártyád adatait semmilyen formában nem tároljuk. Azokat a fizetési felületet biztosító, a legszigorúbb biztonsági követelményeknek (PCI DSS) megfelelő szolgáltató a Braintree Secure Payments őrzi. A kártya érvényesítéséhez szükséges CAV2, CID, CVC2, CVV2 vagy PIN kódot azonban a Braintree Secure Payments sem tárolja.

Lehetőséged van banki átutalással is fizetni.

Ebben az esetben az Áruház/Vásárlásaim alatt tudod letölteni a számlát, melyen szerepelnek az utaláshoz szükséges adatok.


Számlaszámunk: 11600006-00000000-68336011 


Az utalás közlemény rovatában javasoljuk a számla sorszámát feltüntetni.Ha mégis vissza szeretnéd vonni az előfizetésed azt az Áruház/Előfizetésim alatt tudod megtenni, addig amíg nem aktiváltuk azt.
MI TÖRTÉNIK, HA LEMONDOD AZ ELŐFIZETÉST?


A Billingo előfizetésedet az oldal tetején található Előfizetés lemondása gombra kattintva teheted meg. A korábban kifizetett, de nem használt szolgáltatás elveszik.


HOGYAN LEHET ÖSSZEKÖTNI A BILLINGÓT A SAJÁT WEBOLDALADDAL?


Az API segítségével összekötheted a saját weboldaladat a Billingóval, így teljesen automatizálhatod a számlázást.


HOGYAN TUDOD FELTÜNTENI A SAJÁT LOGÓDAT A SZÁMLÁKON?


A beállítások menüpont alatt szabhatod testre a számlán szereplő adatokat, és itt tudod beállítani vállalkozásod logóját is.


EL LEHET TŰNTETNI A BILLINGO LOGÓT A SZÁMLÁRÓL?


A Billingoval készült számlákról a számlázó program logóját csak abban az esetben lehet eltüntetni, ha White Label előfizetést vásárolsz. A többi előfizetés esetében a Billingo logót eltüntetni nem lehet.