MEGNEVEZÉS: Termékeink listájának első oszlopában a rögzítéskor felvitt megnevezésüket láthatjuk.

Alapértelmezett helyzetben a program is e paraméter alapján listáz, vagyis abc sorrendben, „a” betűvel kezdődően felülről lefelé halad a „z” betű felé. Ha eltérő szempont alapján, ideiglenesen listáztuk termékeinket, az alapértelmezett helyzet visszaállításához egyszerűen a „MEGNEVEZÉS” feliratra kell kattintanunk.


NETTÓ EGYSÉGÁR: A listázás második szempontja a termékek nettó egységára.

Alapértelmezett helyzetben a rendszer „MEGNEVEZÉS” alapján listáz, így a nettó ár szerinti listázáshoz a „NETTÓ EGYSÉGÁR” feliratra kell kattintanod. Ekkor legfelülre kerül a legkisebb nettó egységárú terméked, legalulra pedig a legnagyobb nettó egységár értékű. Ismételt kattintáskor ez a sorrend megfordul. Az alapértelmezett, vagyis a megnevezés abc sorrendje szerint listázott helyzet visszaállításához egyszerűen a „MEGNEVEZÉS” feliratra kell kattintanunk.

 

PÉNZNEM: A harmadik oszlopban olvashatjuk termékeink pénznemét.

Alapértelmezett helyzetben a rendszer „MEGNEVEZÉS” alapján listáz, így a pénznem szerinti listázáshoz a „PÉNZNEM” feliratra kell kattintanunk. Ekkor legfelülre kerülnek az abc első betűivel kezdődő pénznemű termékek, legalulra pedig az abc utolsó betűivel kezdődő pénzneműek. Ismételt kattintáskor ez a sorrend megfordul. Az alapértelmezett, vagyis a megnevezés abc sorrendje szerint listázott helyzet visszaállításához egyszerűen a „MEGNEVEZÉS” feliratra kell kattintanunk.

 

M.E : A pénznemek megnevezése mellett láthatjuk az általunk megadott mennyiségi egységet.

Alapértelmezett helyzetben a rendszer „MEGNEVEZÉS” alapján listáz, így a mennyiségi egység szerinti listázáshoz az „M.E.” feliratra kell kattintanunk. Ekkor abc sorrendben, mennyiségi egység alapján csoportosítva olvashatjuk termékeinket. Ismételt kattintás esetén az abc sorrend megfordul, de a csoportos egységesítés ugyanúgy megmarad. Az alapértelmezett, vagyis a megnevezés abc sorrendje szerint listázott helyzet visszaállításához egyszerűen a „MEGNEVEZÉS” feliratra kell kattintanunk.

 

 ÁFA KULCS: A mennyiségi egységek melletti %-os jelzőszámok az általunk beállított ÁFA kulcsot jelölik.

Alapértelmezett helyzetben a rendszer „MEGNEVEZÉS” alapján listáz, így az ÁFA kulcs szerinti listázáshoz az „ÁFA KULCS” feliratra kell kattintanunk. Ekkor a számmal jelzett értékekkel kezdődően, majd a megnevezések abc sorrendjében, ÁFA kulcs alapján csoportosítva olvashatjuk termékeinket. Ismételt kattintáskor a sorrend hasonlóan a többi listázási opcióhoz, megfordul. Az alapértelmezett, vagyis a megnevezés abc sorrendje szerint listázott helyzet visszaállításához egyszerűen a „MEGNEVEZÉS” feliratra kell kattintanunk.

 

MŰVELET: Utolsó listázási opcióként, a három ponttal jelzett ikonra kattintva szerkeszthetjük, illetve törölhetjük termékeinket.